Hirdetés

Lézerkard, vagy kamera?



|

Hát ma már minden multifunkciós? A Genius mütyürje részint dokkoló funkciókat is ellát és ez lehet zsákutca is, de megeshet, hogy innentől ez lesz a "menő".

Hirdetés

 

eye313eye1_.jpg

 

 

Egy függőlegesen változtatható állású webkamera képezi a hengeres, ezüstszínű készülék fő attrakcióját. A 640×480 képpont felbontású érzékelő fölé szerelt mini optika élessége fókuszgyűrűvel állítható.

 

eye313mediaclose_.jpg
look313media_195h.jpg

 

 

A henger két szélébe építettek egy-egy szögben elforgatható hangsugárzót, mely önálló USB hangeszközként üzemel ugyanazon az USB kábelen. Három gumitalp biztosítja a készülék stabil elhelyezését íróasztalon vagy polcon, esetleg CRT monitor tetején. Kiegészítő mikrofon és sztereó fülhallgató aljzatok is találhatók a hátoldalon. Két USB 2.0 továbbcsatlakozást helyeztek még el ide, melyek nem túl nagy áramfelvételű eszközöket (például egér, flah meghajtó) fogadhatnak.

 

 

eye313media_back_.jpg

 


Maga a kamera csak USB 1.1 kompatibilis, ami azért visszafogja némileg a teljesítményét, mozgalmas jelenetek során visszaesik a képismétlések száma. Szerencsére a webkamerákat jobbára arckifejezések, taglejtések "közvetítésére" szokás használni, ahol túl nagy mozgásra nem kell, hogy számítsunk. Ettől eltekintve a kép részletességben kiváló, szerény fényviszonyok között is megállja a helyét, a színek megfelelőek.

 

 

look313software.jpg

 

 

A mellékelt segédszoftverrel álló- és mozgóképfelvételeket rögzíthetünk, azokat elküldhetjük e-mail-ben. Mellékelik a DDPlayCam 2.0 interaktív multimédia csomagot és nyomtatáshoz, képkeretezéshez is kapunk könnyen használható eszközöket.
Összességében ígéretes kiegészítő a Look 313 Media, főleg noteszgép tulajdonosok számára praktikus, hiszen részint a dokkolót is helyettesíti. Itthon épp bevezetés alatt áll, ára még nem ismert.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.