Hirdetés

Lézerrel vájt USB fülesek



|

Két új mikrofonos fejhallgató a Logitechtől.

Hirdetés

A Logitech ma mutatott be két új mikrofonos fejhallgatót, amelyek kényelmesebbé hivatottak varázsolni a számítógép előtt töltött időt. A most megjelent Logitech ClearChat Pro USB fejhallgató fontosabb ismérvei: saját fejlesztésű, lézerrel beállított hangsugárzók; háromállású hangszínbeállító kapcsoló és zajszűrős mikrofon. A Logitech ClearChat Comfort USB kicsit puhább, párnázott készülék a különösen igényes felhasználóknak.


Mindkét új fejhallgató USB kábellel csatlakozik a számítógéphez, így a PC analóg hangkártyájától függetlenül, tiszta digitális hangzást biztosíthat. Kényelmesen használhatók játékhoz, csethez, zenehallgatáshoz.


A ClearChat Pro USB PC házába építve megtalálható a Logitech SoundSwitch hangszín-kiegyenlítő, egy olyan kapcsoló, amivel pillanatok alatt beállítható a három alaptevékenységhez - telefonáláshoz, zenehallgatáshoz vagy játékhoz - leginkább megfelelő hangzás. A fejhallgatón elhelyezett gombokkal gyorsan beállíthatjuk a hangerőt vagy teljesen le is némíthatjuk azt. A zajszűrős mikrofon elhelyezése rugalmas karjának köszönhetően személyre szabható, így mindenki olyan messzire helyezheti a mikrofont a szájától, ahogy neki a legkényelmesebb. Némított módban a mikrofon karja tompa vörös fényt áraszt, így biztosak lehetünk benne, hogy senki nem hallhatja, amiről a szobában beszélünk.

 

 

clearchatpro_.jpg

 


A ClearChat Comfort USB headset párnázott fejpántja és puha fülpárnái a fenti képességeket kiegészítve kényelmi megoldást is kínálnak. A fejpánt és a mikrofon is átállítható.

 

 

clearchatcomfort_.jpg

 

A Logitech ClearChat Pro USB és a Logitech ClearChat Comfort USB fejhallgatók Európában szeptembertől lesznek kaphatók, javasolt magyarországi kiskereskedelmi áruk még nem ismert.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.