Hirdetés

Lézerszégyenítő a HP-tól



|

A HP új nagyvállalati multifunkciósai tintasugaras technológiával adnak lézer jellegű teljesítményt és költségeket.

Hirdetés

A HP ma mutatta be működés közben is Edgeline technológiát alkalmazó többfunkciós eszközeit. Az élenjáró színes és fekete-fehér teljesítményt nyújtó HP CM8060/CM8050 rendszerek ötvözik a lézer és tintasugaras technológia előnyeit, a legjobb irodai-nyomtatási innovációkat tartalmazzák egy eszközben.

 

 

hpcm8060_.jpg
 

 


Lézerminőségosztályú nyomatokat produkál a HP két új tintasugaras multifunkciósa. A nagy- és középvállalatok számára készült készülékek az EdgeLine nyomtatási technológiát alkalmazzák, azaz a nyomtatófej tömb nem szaladgál a papír felett, mint ahogy azt eddig megszokhattuk, hanem teljes szélességében átfogja a papírt, így egy helyben áll. Nyomtatófejenként 10560 fúvóka festi fel a képet. Ennek, és a szinte tisztán fémből megalkotott vákuumos-forgódobos rendszerű papírtovábbító mechanikának köszönhetően az új készülékek nagyon gyorsak. A HP CM8060 színes MFP akár 60 fekete-fehér vagy 50 színes, a HP CM8050 átlagosan 50 fekete-fehér vagy 40 színes oldallal készül el percenként.


A nagy sebesség mellett pigment alapú HP Viera tinták gondoskodnak a kontrasztos szövegekről és normál papíron lézereket megközelítően élénk színekről. Egy további fixálófolyadék gondoskodik a nyomatok vízállóságáról és tartósságáról, a szövegek - néhány perc száradás után - már kijelölőfilccel sem maszatolhatók el.


Természetesen lényegesek a költségek. A HP egyelőre csak teljes szolgáltatásként adja bérbe a készülékeket, azok külön nem megvásárolhatók. A hárommillió lapos élettartamú multifunkciósok szolgáltatási szerződés keretében használhatók, ami egyedi lehet a vevő igényei szerint, így konkrét lapköltség érdemben nem adható meg. Annyi tudható, hogy ha többségében színes nyomatokat állítunk elő nagy mennyiségben (ideális arány 40-60%), akkor lézeres alapú rendszerek helyett inkább ezt fogja ajánlani a cég, ilyenkor ugyanis jobban járhatunk a tintasugaras óriásokkal. A költségszint alacsonyan tartása érdekében a HP Color Accent fekete-fehér díjat számít fel a kis mennyiségű színes tintát felhasználó nyomatok után (pl. egyenleg kiemelés számlán). Így monokróm költséggel lehet színnel kiemelt dokumentumokat nyomtatni.


A duplex nyomtatással és lapadagolással működő készülékek természetesen a kategóriájukban szokásos hálózati és biztonsági képességekkel (gigabites LAN, távoli menedzselhetőség, pinkódos nyomtatás, lapleválogató és fűző) dicsekedhetnek, illetve bővíthetők. Ezen felül kiemelkedő a felhasználó és a szerviz diagnosztika támogatása. A 640×480 képpont felbontású nagy méretű TFT kijelzőn videók segítségével vezeti a gép a felhasználót a papírelakadás elhárításában vagy a kellékanyag betöltésében. A diagnosztikai funkciók révén egy komolyabb meghibásodás feltárása és orvoslása is rutinművelet.


A HP CM8060/CM8050 színes MFP-k maximális élettartama 8 év, havi 20 ezer oldalas terhelés mellett. Az innovatív, hosszú élettartamú nyomtatófejek annyira megbízhatóak, hogy a rendszer élettartama alatt egyszer sem kell cserélni őket. Az önjavító rendszer cseppérzékelői automatikusan azonosítják a gyengébb és a jól működő fúvókákat, és az egyenletesen megbízható nyomatminőség érdekében gondoskodnak róla, hogy a rendszer nyomtatás közben az ép fúvókákat használja..


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.