Hirdetés

LG Flatron W2261V



|

Az FullHD felbontású LG monitor elfogadható áron, mozira és játékra is alkalmas minőséget produkál.

Hirdetés

Az 1920×1080 képpont megjelenítésére alkalmas W2261V is így készülhetett, hiszen a káva és konkrétan az itt alkalmazott érintőgombos megoldás a korábban bemutatott W2284F-ről származik (csupán a kék helyett piros LED-et kapott), míg az elnyúlt csepp alakú talpat és állványt is láthattuk már másik LG monitornál. Nemcsak a dizájnelemek, hanem néhány, az LG által már bevezetett megoldás, mint az f-Engine és EZ funkciók is öröklődtek, amelyeket a gyorsabb elérés érdekében külön-külön gombra programoztak.

 


A műszaki tartalom viszont jelentős mértékben különbözik a korábbi modellektől, aminek első pontja a nagyobb felbontású TN-panel – ez a hagyományos 1680×1050 képpontos szélesvásznú felbontást váltja fel ebben a kategóriában. A hátoldalán az analóg mellett nemcsak DVI-, hanem HDMI- – HDCP-vel – bemenet is található. A W2261V többnapos próbája során nem találtunk kivetnivalót a képminőségben, így gyakorlatilag kategóriájában a TN-panelektől jelenleg elvárható maximumot hozta.

 

w2261v_k.jpg
 

 


Jó hír mindazok számára, akiknek nincs kalibráló eszközük, hogy a menüben gyárilag beprogramozott sRGB jól használható alapbeállításként, viszont a menü kezelése az oldalra helyezett gombok kezelése feliratok hiányában nem túl egyszerű. A 60 ezer forintos vételár a konkurens termékekkel nagyjából megegyezik, tehát az LG Flatron W2261V egyáltalán nem rossz vétel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.