Hirdetés

LG monitor láthatatlan kávával



|

A mozis külső jegyében mindössze 1,2 milliméteres keret veszi körbe a kijelzőt.

Hirdetés

A koreai LG egy új IPS-monitort mutatott be, amely meglehetősen vékony kávával rendelkezik - bár a gyártó nem állította, hogy ez a legvékonyabb egy ilyen kijelzőn, ettől kevésbé láthatót valószínűleg nehéz találni. A kijelzőt körbevevő keret az úgynevezett "Cinema dizájn" jegyében mindössze 1,2 milliméteres. A megjelenítő teljes vastagságát 14,1 milliméterre csökkentették.

 

A D-Sub és MHL-kompatibilis (HD-kép mobil eszközökhöz) HDMI csatlakozókkal ellátott monitor 23 és 27 hüvelykes kiadásban létezik, az IPS237L és az IPS277L kódnevek alatt. A Full HD-s felbontású eszközök 178 fokos betekintési szögekkel rendelkeznek.

 

Az IPS technológiának hála jobb képminőség fogadja a vásárlókat a klasszikus TN paneleknél, az LG IPS7 szériájának LED-es háttérvilágítása pedig az alacsonyabb fogyasztásról is gondoskodik. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.