Hirdetés

LG tévé a 70-es évekből



|

Az LG újdonsága igazán feltűnő jelenség lehet a mai nappalikban.

Hirdetés

A retró stílust kedvelők minden bizonnyal értékelik majd az LG legújabb próbálkozását, amellyel egy kis színt igyekszik vinni a nappalikba. Elvégre a legtöbb televízió ugyanúgy néz ki, esetleg más a talpa és vastagabb a kávája. Az LG most egy olyan LED-es tévével próbálkozik, ami egy régi CRT TV-re hasonlít. 

Hirdetés

A 32 hüvelykes készülék két igencsak túlméretezett gombbal képes szabályozni a csatornakeresést és a hangerő beállítását, és a hangszóró is régi stílusú rácsot kapott. Persze belül már egy Full HD-s, 120 hertzes képernyő dolgozik, és más extrák is akadnak. 

Az integrált multimédiás lejátszó mellé kapunk MHL támogatást, négy HDMI portot és egy USB csatlakozót is. Az LG 32LN630R egy igazán tetszetős megoldás lehet a nappaliba, ami egy kis különlegességet ad a megszokott dizájn helyett. A tévé egyelőre csak Dél-Koreában jelent meg, nagyjából 170 000 forintos áron. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.