Hirdetés

LG W1PRO EXPRESS DUAL



|

Az LG új noteszgépét DVB-T tunerrel és Windows Vistával szerelte fel.

Hirdetés

 

Az LG új, 17 inches W1PRO EXPRSS DUAL névre keresztelt noteszgépe szürke és fekete külsővel rendelkezik. A gépet Intel Core 2 Duo processzor hajtja, a DVB-T tuner képét pedig a WSXGA+ képernyőn élvezheti a notebook tulajdonosa.

 

w1pro_lg.jpg

 

Az 1.2 wattos sztereó hangszórókkal rendelkező W1PRO EXPRESS DUAL 5.1 Dolby Digital-kompatibilis, beépített ATI Mobility Radeon X1600-as grafikus kártyával, Bluetooth 2.0-ás modullal és Wi-Fi-egységgel bír. A Windows Vista Home Premium verziójával érkező gép nem tartozik a pehelysúlyúak közé: majd 3 kilogramm nehéz. Ehhez hasonlóan az ára sem a legalacsonyabb - 2600 dollár (500.000 forint) ellenében vásárolható meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.