Hirdetés

Új LGA1366-os barebone a Shuttle-től



|

Az SX58H7 Pro akár az Intel Core i7-es processzoroktól sem riad vissza.

Hirdetés

A Shuttle bemutatta legújabb mini-PC-jét, az SX58H7 Pro névre keresztelt barebone-t. Az újdonság meglehetősen kis méretben kínál nagy tudást és teljesítményt, ugyanis az Intel X58-as lapkakészletét használja, és akár az LGA1366-os foglalatokba illeszthető Core i7-es processzorokkal is boldogul.

 

A gyártó legújabb kompakt gépe fekete, alumínium házba lett csomagolva, melynek mérete 32,6 x 20,8 x 18,9 centiméter. Két PCI-Express x16 férőhely is található benne, így az SLI és a CrossFireX konfigurációk támogatása is megoldott. A négy DDR3-1600-as foglalatba maximum 16 GB memória illeszthető, illetve találunk még négy SATA portot (ebből kettő 6 Gbps-os), dual Gigabit Ethernetet, 7.1 csatornás audiot, két USB 3.0-ás portot és egy 500 wattos tápegységet.

 

A Shuttle az SX58H7 Pro barebone-t Európában már forgalmazza. Az újdonság ajánlott végfelhasználói ára 444 euró.

 

 

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

Konfiguráció összeszerelés

Barebone

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.