Hirdetés

Lian Li: pók alakú, mozgó Mini-ITX-es ház



|

A Lian Li T1 Spider már korábban bemutatkozott, most azonban egy táncot is megejtett a Computex-en.

Hirdetés

 

 

A Computex-re eljutott érdekességek között az egyik leglátványosabb a Lian Li különleges háza volt, a T1 Spider. Az idén tavasszal bemutatkozott, teljesen nyitott ház Mini-ITX-es rendszereket támogat: a tetejére kerülhet a Mini-ITX-es alaplap, alá pedig egy 5,25 hüvelykes optikai meghajtó, valamint egy 3,5 hüvelykes merevlemez, egy ATX PS/2-es tápegység társaságában.

 

Az egyedülálló külsejű T1 Spider már egy ráépített rendszerrel is nagyon feltűnő jelenség, a Computex-en azonban meg is táncoltatták. Jól olvassák, a Lian Li háza mozog, és táncolni is tud. Még talán a LAN-partykra is elsétál velünk, bár lehet, hogy sokan egyes sci-fikből ismert robotnak, replikátornak nézik.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.