Hirdetés

Lifestyle Walkman a Sonytól



|

Különleges MP3 Walkman a Sonytól. Nem csak okos, de szép is.

Hirdetés

A különleges gyártási folyamattal készülő alumínium házas mp3 lejátszó könnyű -- mindeössze 26 gramm -- és cseppálló, így sportolás közben ideális társ lehet. Ezt bizonyítandó a készülékben helyett kapott egy stopper, valamint kalória-, távolság- és lépésszámláló is. További extra funkciók, hogy az imént említett számlálókat előre beállíthatjuk, és a megadott érték elérésekor a zene leáll, figyelmeztetve ezzel a használóját, hogy elérte az előre beprogramozott "célt". A lejátszó lehetőséget ad arra, hogy nyomonkövessük és kiértékeljük teljesíményünket, ezért eltárolja a 7 legutoljára mért értéket.

A beépített Music Pacer és G-Sensor lehetőséget nyújt, hogy a zene lejátszási sebességét mozgásunk sebessége határozza meg. Másik lehetőség, hogy előre meghatározhatjuk, hogy mozgásunk sebességétől függően mely zeneszámok kerüljenek lejátszára, ezzel inspirálva használóját a nagyobb teljesítményre.



A Sony lejátszók vezérlése sosem kívánt szakértelmet, és hasonlóan az NW-E sorozatú lejátszókhoz az NW-S sorozat is egykezes JOG-Shuttle rendszerű gyűrűvel készül.

A beépítet akkumulátor 3 óra alatt feltöltődik, és 18 órán keresztül képes energiával ellátni a ceruzaméretű eszközt, melyen egysoros OEL (OLED) kijelzőt kapott helyet.

Az ezüst és fekete színben készülő 1 vagy 2 gigabájtos készülék áráról valamint megjelenésének időpontjáról pontos információ nem áll rendelkezésre.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.