Hirdetés

LightScribe címkézés metál színekben



|

A Verbatim új, öt színben kapható LightScribe kompatibilis DVD-i színt visznek a lézeres lemezcímkézésbe. A tervezőszoftver ingyen letölthető a lemezekhez.

Hirdetés

Az eddig is ismert aranyszín mellett immár elérhetők az élénkvörös, narancs, kék, és zöld színű változatok is. Az új másidik generációs Verbatim LightScribe DVD+R lemezek 2007. decemberben kerültek a boltok polcaira, és 5 darabos kiszerelésben 1139 forintért kaphatók. Az új, fémes csillogású színek még tetszetősebbek, látványuk még élénkebb hatást kelt.

 

 

verbatim_ls_colour_dvd+r_range2.jpg

 


A LightScribe technológiáról már sokszor írtunk lapunkban. A kompatibilis DVD írók segítségével a LightScribe CD vagy DVD médiák címkeoldalára lézerrel gravírozhatunk igen exkluzív hangulatú monokróm feliratot, grafikát vagy akár fotót. Az adatfelület elkészülte után csak meg kell fordítani a korongot és újra behelyezni, a lightscribe.com-ról letölthető ingyenes címkézőszoftverrel könnyen elvégezhető a tervezés és az égetés, de használhatjuk ehhez a megszokott Nero-t is. Erről a címről tölthető le a működtetéshez szükséges rendszer szoftver is, szintén ingyen.

 

 

verbatim_ls_colour_dvd+r_motive2.jpg

 

 


Nyomtatóval, címkézéssel színes feliratozás készíthető, de ehhez kell nyomtató és pepecselés. A lézeres direkt címkézés előnye, hogy maga a DVD író végzi, ami kéznél van noteszgépekben is (kaphatók LightScribe kompatibilis laptop konfigurációk és noteszgépbe építhető írók is).

 

verbatim_ls_colour_dvd+r_green_motive1.jpg

 

 

A második generációs LightScribe (1.2-es verzió) 5-8 perccel hamarabb készül el, mint az előző generáció, minőségi beállításokkal is kész van 20-22 perc alatt. A Verbatim LightScribe lemezei adat oldalról 16-szoros sebesség mellett írhatók, kapacitásuk pedig szabványos, 4,7 gigabájt.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.