Hirdetés

Limitált kiadású PS4-gyel van az erő



|

Darth Vader díszeleg a limitált kiadású Sony konzolon.

Hirdetés

A Sony bemutatott egy limitált kiadású verziót a Playstation 4 konzoljából - ezen Darth Vader díszeleg, és idén novemberben lehet majd hozzájutni egy Star Wars-akció részeként. 

Hirdetés

Összesen két eltérő csomagot kínál majd a Sony, mindkettőben egy 500 gigabájtos PS4 és egy DualShock 4 vezeték nélküli kontroller kap helyet, olyan színvilággal, amit Darth Vader ihletett. 

A Limited Edition Star Wars Battlefront PS4 Bundle-ben benne lesz a Star Wars Battlefront Deluxe Edition, illetve egy kupon, amivel négy korábbi cím is letölthető a sorozatból: a Super Star Wars, a Star Wars: Racer Revenge, a Star Wars: Jedi Starfighter és a Star Wars Bounty Hunter. 

A Wal-mart vásárlóinak egy Disney Infinity 3.0 csomag is lesz, amiben extraként egy Disney Infinity, továbbá néhány figura is helyet kap. 

A Sony hamarosan fogadja az előrendeléseket, de csak november 17-től lesznek elérhetőek a csomagok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.