Hirdetés

Limitált szériás egérpad a SteelSeries-től



|

A SteelSeries új, kifejezetten játékosoknak szánt kiegészítővel csábítja a vásárlókat.

Hirdetés

A SteelSeries ezidáig nem a színes, néha már vásári hangulatot árasztó kinézettel vonta magára a vásárlók figyelmét, sokkal inkább a stílusos, mégis praktikus és használható kezelésre helyezte a hangsúlyt. Ennek szellemében készültek eddig az egérpadok is, a jelenleg divatos összes felület elérhető a gyártó kínálatában, viszont csak és kizárólag fekete színben. Ez alól talán csak egyetlen kivétel van, az Iron Lady, de a női modell rózsaszín felszíne nem igazán nevezhető komoly alternatívának.

1_1.jpg

A QcK család viszont most egy rövid időre megszínesedik, hiszen a gyártó kínálatában megjelenik hamarosan a QcK+ Limited Edition. A termék kifejlesztésében három igazán nagy csapat vett részt, a tapasztalataikra és tanácsaikra támaszkodva született a négy különböző pad, amiket természetesen a logójuk díszít. A felépítés mindegyik esetében ugyanaz, így a felső szövet réteg, és a gumírozott talp is egységes, a magasságuk is 4mm a gyártó adatlapja szerint.
4.jpg

Az elsőhöz az MYM, azaz a Meat Your Makers csapata adta a nevét, akik jelenleg meghatározó tagjai az Esport versenyeknek. A 19 játékos két év alatt több mint 30 győzelmet zsebelhetett be nagyobb tornákon, főleg az RTS-ekben és Counter-Strike-ban verhetetlen tagjainak köszönhetően.
3.jpg

A második csapat sem kisebb sokkal, a dél amerikai csapat egyedi játékstílusa már a védjegyükké vált az évek folyamán, a legnagyobb sikereik között pedig ott a 2006-os Esport világbajnokság trófeája is.
2_1.jpg

Nem utolsó sorban itt van még a Fnatic is. Az év Esport csapatának megválasztott banda közel 20 nagyobb tornagyőzelemmel büszkélkedhet, amiknek jelentős részét a svéd Counter-Strike játékosoknak köszönhették, de a World of Warcraft, Call of Duty, és Quake-ben is képviseltetik magukat.
 
SteelSeries egérpadok, és más játékos kiegészítők a Computermode boltjában találhatóak. 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.