Hirdetés

Limitált szériás, strapabíró fényképezőgép a Pentaxtól



|

A Pentax tavaly kiadott szerkezete az év fényképezőgépe lett, ennek örömére itt a limitált verzió.

Hirdetés

A 645D 40MP SLR gép 2010 júniusában került a piacra, és a Camera Grand Prix Japan 2011-en az év fényképezőgépe lett. A 44x33 CCD-s masina sikerét kihasználva a Pentax megalkotta a limitált szériás verziót is, mely  piros lakkozott külsővel készült, és ajándékba jár hozzá egy bőr szíj is, illetve egy speciális díszdoboz.

Jellemzőit tekintve ugyanazt tudja, mint az alapmodell, melynek nem ártott a por és a víz sem, illetve -10 fok alatti hőmérsékleten is gond nélkül üzemel. A Pentax eme különleges modellnek még a piacon töltött idejét is limitálja, így mindössze július 20 és szeptember 20 között lesz kapható. A Pentax fényképezőgépei mindig a minőséget képviselték, amit ez a szép, vörös szerkezet is igazol.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.