Hirdetés

Lite-On: skinezhető külső DVD-író



|

Az eNAU608 tetején egyszerűen cserélhetjük a mintákat, egyedivé téve a külső ODD-t.

Hirdetés

A Lite-On egy ötletes kialakítású külső DVD-írót mutatott be. A vékony meghajtó érdekessége, amelynek a neve eNAU608, hogy a tetején egy fedőlap van, amely levehető, és alá különböző nyomtatott képek tehetőek: legyen szó repülőről, vonatról, autóról, macskáról, bármiről, amit a tulajdonos szeretne.

 

Az USB 2.0-ás porton keresztül működő ODD 8x-os sebességgel képes DVD-t írni, és rendelkezik a gyártó jól ismert LabelTag és a Lightscribe funkcióival, amelyek segítségével a lemezek mindkét oldalon felcímkézhetőek.

 

A Lite-On által közölt információk szerint az eNAU608-as DVD-író még ebben a hónapban a boltok polcaira kerül Európaszerte. Ára 59 euró.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.