Hirdetés

Logitech: 100 millió eladott vezeték nélküli egér



|

A Logitech 19 év alatt érte el ezt a rekordot: eladták a százmilliomodik vezeték nélküli egerüket.

Hirdetés

A Logitech büszkén jelentette be, hogy eladták a százmilliomodik vezeték nélküli egerüket. Erre a mérföldkőre 19 évet kellett várnia a gyártónak.

 

A világ első vezeték nélküli egere 1991-ben mutatkozott be, és a Logitech nevéhez fűződött. A rádiófrekvenciás rágcsáló ára 150 dollár volt. Ma egy nano vevőegységgel rendelkező Logitech vezeték nélküli egérért már 25 dollárért is hozzá lehet jutni.

 

A fenti példából jól látszik, hogy a 19 évnyi fejlesztés megtette a hatását, ami a vezeték nélküli perifériákat illeti. A legjobban talán a nano vevőegység tükrözi a helyzetet, amelyet ha nem "betonozunk" az USB portba, könnyű elhagyni. A Logitech jelenlegi egérkínálata megtekinthető a weboldalukon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.