Hirdetés

Logitech billentyű a Wii-hez



|

Már Nintendo Wii-hez is használható az USB csatlakozású Logitech Classic Keyboard 200.

Hirdetés

A Logitech ma bejelentette, hogy teljes méretű USB billentyűzete, a Logitech Classic Keyboard 200 használható a Nintendo népszerű Wii játékkonzoljával is. Ezzel tovább bővült a népszerű konzollal használható PC-s beviteli eszközök száma. A felhasználók egy teljes méretű billentyűzet segítségével kezelhetik a Wii üzenőfalát vagy írhatnak a Wii internet csatornára.

 

 

classickeyboard200_.jpg

 

A külön szoftver telepítése nélkül is használható billentyűzet kiképzése helytakarékos, billentyűi alacsony fekvésűek. lakásbarát megjelenést álmodtak neki tervezői, ellenáll még a ráfröccsenő folyadéknak is. A véletlenül ráömlött folyadékot a gondosan megtervezett elvezető rendszer a legtöbb esetben képes felvenni, így meg tudja óvni az elektronikát a tartós károsodástól.

 

 

classickeyboard200_2_.jpg

 

A Classic Keyboard 200 a Wii menürendszer legújabb, 3.1-es verziószámú változatával kompatibilis. Ezt a frissítést a felhasználók a Wii Settings menüben a Wii System Update gombot kiválasztva végezhetik el. Megjegyzendő, hogy sok más standard USB beviteli eszköz is csatlakoztathatóvá válik a Wii-hez az említett frissítéssel.

 

A Logitech Classic Keyboard 200 már kapható az Egyesült Államokban és Európában. Javasolt magyarországi fogyasztói ára 2900 Ft.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.