Hirdetés

Logitech cuccok profi játékosoknak



|

A Logitech G9 egér és G15 billentyűzet direkt játékosoknak készült.

Hirdetés

A G5 utódja: Logitech G9

 

A Logitech bemutatta G sorozatú játékkiegészítőinek legújabb változatait. A G5 utódjának számító G9 lézer-egér tudását a játékosok igényeihez igazították, mivel a szinte minden részlete ízlés szerint hangolható.

 

A G9 cserélhető fogófelületeket és gyors MicroGear gördítőkereket is kapott, utóbbi a Logitech tavaly bemutatott kizárólagos szabadalma, az MX és VX revolution egereken már találkozhattunk a megvalósítással. Az egér érzékenysége menet közben 200 DPI és 3200 DPI között állítható, ezenkívül beépített memóriájában tárolható profilok, személyre szabható tömegeloszlás és színes LED megilágítás egészítenek ki.

 

logitech1_k.jpg


A cserélhető fogófelületnek két verziója van: a széles és a precíziós. A leghosszabb játékmenetek közben is folyamatos kényelmet biztosító széles fogódzó selymes tapintást kínál, míg a precíziós változatnál a DryGrip gondoskodik róla, hogy az egér pontosabban reagáljon az apró ujjmozdulatokra. A Logitech egy későbbi időpontban ezektől eltérő fogófelület kialakítások bevezetését is tervezi.

 

Az egér tömege és súlyeloszlása a G5-höz hasonlóan változtatható. A játékosok a nyolc lehetségesből legfeljebb négy darab – összesen maximum 28 grammnyi – súlyt az egér súlytálcájára helyezve több száz különböző tömegeloszlás közül válasszanak. A rugós rögzítésű súlyszekrény az egér hasában helyezkedik el.

 


Megújuló játékos billentyűzet

 

A G15 billentyűzet beépített LCD kijelzőjét ma már sok népszerű játék támogatja, mint például a World of Warcraft, a Battlefield 2142 vagy a Quake Wars. Mivel a G15 billentyűzethez nyilvános fejlesztői készlet (SDK) is tartozik, így könnyen készülhetnek olyan játékok, amelyek a GamePanel lehetőséget kihasználva kedveznek a játékosoknak.

 

g15_004350_k.jpg

 

A G15 billentyűzeten hat darab felprogramozható makrógomb van, darabja három különböző üzemmóddal, ami játékonként összesen 18-féle kombinációt jelent. A World of Warcraft játékosok például beállíthatják ezeket a G-gombokat, hogy gyorsabban elérjék varázslataikat. A G15 rugalmasan konfigurálható, így minden egyes játékhoz saját billentyűkombinációkat rendelhetünk hozzá, és a játék indításakor ezek automatikusan aktiválódnak. Mivel a programozható gombok száma hatra csökkent, az új G15 billentyűzet az eddiginél kisebb méretű, így több helyet hagy az asztalon.

 

További extra szolgáltatás a beépített két USB HUB, a megvilágított gombok, továbbá a speciális játék-üzemmód kapcsolóval, amivel a Windows billentyű letiltható, ezáltal elkerülhető a játékból való véletlen kilépés.

 

 

A Logitech G9 Laser Mouse várhatóan augusztusban lesz kapható, míg a továbbfejlesztett Logitech G15 Gaming Keyboard szeptembertől lesz elérhető. A termékek magyarországi javasolt fogyasztói ára még nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.