Hirdetés

Logitech diNovo Edge



|

A Logitech legújabb vezeték nélküli Bluetoothos billentyűzet-egér kombinációja.

Hirdetés

A Logitech továbbviszi prémium kategóriás egér-billentyűzet kombinációját a diNovo termékcsaládban. A képen nem látunk egeret, és mégis. Ez ugyanis beépítésre került a diNovo Edge esetében -- ez a billentyűzet jobb oldalán található, egy nagyon érzékeny tapipad formájában. FPS játékokat nyilván nem fogunk tudni vele élvezetesen játszani, de általános felhasználásra tökéletesen megfelel.

 



edge_1_small.jpg


 

 

A billentyűzet része egyébként félmagas gombokból áll, már-már hagyományosnak mondható Logitech-szabványú kiosztással, multimédiás funkciókkal is ellátott klaviatúra. Szuperlapos, könnyű, nem foglal nagy helyet, és rendkívül igényes a kialakítása. Természetesen vezeték nélküli, Bluetooth technológiával csatlakozik a PC-hez. Mi úgy találtuk, hogy leghasznosabb funkciója, amit már az MX Revolution egérben is megtalálunk, a beépített akkumulátor. Nincs elem, amivel bajlódnunk kellene -- a dokkolójában kétórányi töltés több hónap használatot jelent.

Rendkívül „trendy” a világítása, például a tapipad körül is narancssárgán világít a billentyűzet, ahogyan a multimédiás funkciók is aktiválásuk esetén. Mindezen kényelmi szolgáltatásoknak így egyben nagyon borsos ára van, de a diNovo esetében ezt már megszokhattuk.

 

  • szuperlapos billentyűzet+egér
  • Bluetooth csatlakozás
  • beépített egér
  • beépített akkumulátor

 


Előny: Beépített akkumulátor, nagyon igényes kialakítás

Hátrány: Drága, nincs numerikus billentyűzet része

Teljesítmény: 97

Szolgáltatás: 91

Ár/Érték: 77


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.