Hirdetés

Logitech FreePulse: kötetlen audió



|

Itt a könnyű, hosszú játékidejű vezeték nélküli fejhallgató MP3-lejátszókhoz

Hirdetés

Az új termék teljes szabadságot nyújt a zenehallgatáshoz, mindenféle gubanc, azaz vezeték nélkül.

A FreePulse vezeték nélküli fejhallgató fele akkora tömegű (60 grammos) és méretű, mint a Logitech díjnyertes első generációs terméke, ám – a magas széntartalmú rugóacél fejpántnak köszönhetően – annál rugalmasabb és tartósabb. Az új verzió kétszer olyan jó teljesítményt nyújt, és a speciális „bass boost” rendszernek köszönhetően kellemesebb basszus hangzást hoz létre. A továbbfejlesztett vezeték nélküli teljesítményt Bluetooth 2.0 Enhanced Data Rate (EDR) vezeték nélküli technológiával turbózták fel. Így csak két egyszerű lépés marad: az adaptert becsatlakoztatjuk egy 3,5 mm-es átmérőjű dugasszal rendelkező, tetszés szerinti lejátszóba, majd a lejátszót a zsebünkbe csúsztatva kötöttségek nélkül élvezzük a zene élményét. Nincs több gubanc, hurok és beakadás.



Minimalista stílusú, fej mögé tervezett formájával az áramvonalas FreePulse Wireless fejhallgató nagyszerű társ a reggeli közlekedésben, zötykölődjünk akár buszon, akár vonaton, de akkor is hűségesen és észrevétlenül kísér minket, ha edzőterembe megyünk, vagy kocogni indulunk a parkba. Apró mérete semmiféle minőségcsökkenést nem jelent. Mindkét félkör alakú fejhallgatóban rejlik egy finoman hangolt, 30 mm-es neodímium hangszóró, amely gazdag, telített audió hangzást biztosít. Ha bekapcsoljuk a jobb fülhallgatón lévő Bass boost gombot, a hangszórók még jobban felfokozzák a basszus-teljesítményt.

A ruganyos, lágy tapintású komfortgyűrűk mindkét fülhallgatón biztos illeszkedést szavatolnak a fül tetejére, így a fejhallgató aktív használat mellett sem mozdul el a helyéről. A kényelem fokozására szolgál a hajlítható acél fejpánt, amelyet belülről lágy tapintású burkolat borít. A jobb füldugaszon beépített hangerőszabályzó található, ezért a lejátszót meg sem kell érinteni a hangosításhoz vagy halkításhoz.


A Logitech Music Anywhere technológia legújabb verziójának köszönhetően a FreePulse Wireless fejhallgatókat könnyű beüzemelni és használni. A csomagban található töltőkábellel feltöltjük az adaptert és a fejhallgatót, aztán csatlakoztatjuk a lejátszóhoz, és már következhet is a Play gomb. A Logitech az adaptert és fejhallgatót a gyártás során egymáshoz párosítja, ezért feltöltés és bekapcsolás után automatikusan összekapcsolódnak. Vezeték nélküli hatótávolságuk 10 méter. A fejhallgató és az adapter a beágyazott, újratölthető akkumulátoraiknak köszönhetően teljes feltöltés után több mint hat órás lejátszásra képes. A Music Anywhere technológia alapjaiban tartalmazza a Bluetooth vezeték nélküli technológiát. A Bluetooth 2.0 EDR technológia használatával e fejhallgatókon tovább hallgathatjuk zenéinket egyszeri feltöltéssel, sokkal tisztábban, és kevesebb interferenciával.

A FreePulse Wireless fejhallgató bármilyen lejátszóval működtethető, aminek szabványos 3,5 mm-es fejhallgató kimenete van. A Logitech új gyufásdoboz méretű adaptere személyre szabható és biztonságos tartást biztosít minden iPod modellhez, illetve sokféle MP3 lejátszóhoz is. Az adapter 3,5 mm-es dugasza könnyen leszerelhető, és egy sínes megoldás révén négy különböző irányban rögzíthető, így az több fajta audió eszközhöz is elegánsan idomul, és személyi számítógéppel is gond nélkül használható.

A FreePulse Wireless fejhallgató várhatóan októbertől kapható Európában 99,99 eurós ajánlott fogyasztói áron, magyarországi ajánlott fogyasztói ára még nem ismert.

„Hiszünk benne, hogy rövidesen a hordozható zenelejátszókhoz kifejlesztett fejhallgatók lesznek irányadók a piacon, és a mi lekeskenyített, második generációs FreePulse Wireless fejhallgatónk hatalmas ugrást jelent stílusban, kényelemben, tartósságban és teljesítményben egyaránt” – mondta Jef Holove, a Logitech audió marketing részlegének alelnöke. „Nem kell többé azzal vesződnünk, hogy kiszabadítsuk az összegabalyodott füldugaszt vagy leoldjuk a vezetéket az edzőgépről, ahova rátekeredett. A vezeték nélküli technológia lehetővé teszi, hogy a zenehallgatáshoz biztonságban a zsebünkbe, a táskánkba vagy a tárcánkba rejthessük az iPodot vagy az MP3-lejátszót.”
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.