Hirdetés

Logitech G9X egér és G105 billentyűzet, játékosoknak



|

Call of Duty: MW3-köntösben érkeznek az új perifériák.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 3 című játékot váró felhasználóknak érdemes lehet egy pillantást vetniük a Logitech legújabb egerére és billentyűzetére, a G9X-re és a G105-re, ugyanis az Activision közelgő FPS-ének a logóját hordozzák magukon.

 

A G9X lézeres szenzorral dolgozik, kétfunkciós scrollgombot és menet közben állítható érzékenységet (200-5700 dpi) kínál. Az egérhez 28 gramm plusz súly adható, a markolatok pedig cserélhetőek. A beépített memória öt profil tárolására ad lehetőséget. A szintén USB-s G105-ös billentyűzet ugyancsak játékosoknak készült. Itt zöld, LED-es megvilágítást kapunk, hat programozható G-gombot (egyenként három móddal), illetve multimédiás gombokat is.

 

A G9X egér és a G105 billentyűzet ára megegyezik, mindkettő 79,99 dollárba kerül. A Logitech az egérre három év garanciát vállal, míg a billentyűzetre egyet.

 

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.