Hirdetés

Logitech hangfalak notebookhoz



|

A Z305 USB-n keresztül csatlakozik a laptopokhoz, míg a Z515 vezeték nélküli hangszóró.

Hirdetés

A Logitech két új vezeték nélküli hangfalat mutatott be. A Z305-öt kifejezetten notebookokhoz szánták, a Z515 pedig már vezeték nélküli megoldás, tehát több eszközzel is használható.

 

A Z305 egy kisebb hangszóró, amelyet úgy terveztek, hogy könnyedén hordozható legyen. A kijelzőre akasztható hangforrás 360 fokban kiadott hangokat ígér, így állítólag bárhonnan jó hangzást biztosít. A használatához csupán egy USB kábel szükséges, csatlakoztatás után már működik is. A szükséges energiát is USB-n keresztül kapja.

 

 

A Z515 a 2,4 GHz-es tartományt használja, vezeték nélküli kiadás, és nagyjából 15 méterre cipelhető el a számítógéptől. A vezeték nélküli USB adapter része a csomagnak, azonban Bluetooth-on keresztül akár iPadhez vagy iPhone-hoz is társíthatjuk a Z515-öt. Az akkumulátor egy feltöltéssel tíz órát bír.

 

A Z305 és a Z515 egyaránt kapható lesz már ebben a hónapban. Előbbi ára 60 dollár, míg a vezeték nélküli kiadásért 100 dollárt kell fizetni.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.