Hirdetés

Logitech Harmony 900: távirányítás a falon keresztül



|

A Logitech legújabb mindenes távirányítója rádiófrekvenciás, így a falon keresztül is használható.

Hirdetés

 

A Logitech bemutatta legújabb univerzális távirányítóját, folytatva a Harmony sorozatot. Az új Harmony 900-at a díjnyertes Harmony One képére formálták, legfőbb érdekessége pedig, hogy rádiófrekvenciás, így falakon és zárt ajtókon keresztül is használható.

 

A One-hoz képest nagyobb felbontású kijelzővel és négy plusz gombbal ellátott eszközt nem szükséges az adott készülékre irányítani, az RF-jeleket ugyanis egy nagy és két kicsi infrás jeladó továbbítja például a tévéhez, amely így a konyhából is vezérelhető.

 

Az érintőképernyős távirányító 225 000 készülékhez tartalmaz előre beállított kódot, és az akkumulátora újratölthető. Ahogyan a legtöbb Harmony távirányító, úgy a 900-as sem olcsó, az ebben a hónapban megjelenő eszköz várható ára 400 dollár (77 000 forint).  

 

harmony-900-remote_bundle.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.