Hirdetés

Logitech HD webkamerák Carl Zeiss optikával



|

A Logitech és a Carl Zeiss közötti együttműködés jegyében bemutatkozott két új QuickCam Pro webkamera. Ezek lesznek a gyártó első Carl Zeiss optikás termékei.

Hirdetés

 

A Logitech exkluzív szerződést kötött a Carl Zeiss vállalattal. Ennek jegyében a Logitech webkamerái a világ legjobb optikájával lesznek majd felszerelve. A gyártó már be is mutatta az első két modellt, amely nagy előrelépést jelenthet az online videótelefonálásban is. Az egyik ilyen kamera a QuickCam Pro 9000, a másikat pedig külön noteszgépekhez tervezték.

 

A prémium autófókusszal rendelkező készülékek maximum 3 másodperc alatt képesek újrafókuszálni, még extrém közelségből, 10 centiméterről is. A 2 megapixeles képkezelő szenzorral ellátott kamerák Tessar lencséket kaptak, és elsősorban a Skype, MSN, AIM és Yahoo videótelefonálásra alkalmas programok mellé ajánlja őket a gyártó.

 

logitech_carlzeiss.jpg

 

A másodpercenként 30 képkockát rögzítő webkamerák HD-minőségben képesek videót felvenni (960×720). Természetesen fotók készítésére is alkalmasak, itt egy kis szoftveres segítséggel akár 8 megapixeles képeket is készíthetünk. A csomagban megtaláljuk majd a RightSound és a RightLight 2 programokat is, amelyek mind a még jobb videóbeszélgetésekért készültek.

 

A QuickCam Pro 9000 és társa már most júliusban a piacra kerülnek Európában, áruk várhatóan 19.000 forint környékén lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.