Hirdetés

Logitech lézer egér Bluetooth-tal



|

A V470 bluetoothos PC-khez vevőegység nélkül csatlakoztatható.

Hirdetés

A Logitech ma bemutatta az új, laptop gépekhez készült, Bluetooth technológiát használó Logitech V470 vezeték nélküli lézer-optikai egeret. Az egér külső vevőegység nélkül közvetlenül csatlakoztatható Bluetooth-tal felszerelt MacBook gépekhez és Windows alapú laptopokhoz is. A V470 lézer-egér a Bluetooth szabvány 1.2­es verzióját támogatja.

 

logitechv470.jpg

 

Az egéren elhelyezett kombinált gördítőkerék segítségével dokumentumainkban függőlegesen és vízszintesen is navigálhatunk, emellett nagyíthatjuk és kicsinyíthetjük is azokat. Az egér elem-élettartama akár a 4 hónapot is elérheti, a telepek kimerülése előtt pedig jelzőfénnyel figyelmeztet. A magasfényű kék és fehér színekben kapható Logitech V470 Cordless Laser Mouse for Notebooks megjelenése Európában és az Egyesült Államokban is szeptemberre várható.

 

Az újdonság európai ára egyelőre nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.