Hirdetés

Logitech net–zene csoda



|

Lejátsza majd MP3tunes online gyűjteményünket is a Squeezebox

Hirdetés

A két cég megállapodása értelmében a Logitech® Squeezebox vezeték nélküli zenelejátszó hamarosan használni tudja majd az MP3tunes Music Lockers szolgáltatást, azaz képes lesz önállóan, kikapcsolt számítógép mellett is elérni online Music Lockers zenei gyűjteményünket.

 

 

squeezebox-black_.jpg

 

A Logitech Squeezebox egy szabványos 802.11g rendszerű vezeték nélküli hálózatra csatlakoztatható zenei médiakliens. Lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéink a lakás minden pontjára eljuthassanak. A felhasználó személyes MP3tunes Music Locker tárolójához való hozzáférés lehetővé teszi, hogy a Squeezebox tulajdonosok egyetlen központi helyről bármikor elérhessék teljes zenei gyűjteményüket, még akkor is, ha számítógépük épp nincs bekapcsolva.


A szolgáltatás igénybevételéhez a Squeezebox tulajdonosok közvetlenül a saját SqueezeNetwork felhasználói fiókjukból tudják létrehozni kiemelt MP3tunes Music Locker tárolóikat. A Squeezebox lejátszóhoz hasonlóan az MP3tunes internetes tárolói is felismerik a legtöbb zenei formátumot, például az .MP3, a .WMA (Windows Media), az .AAC (iTunes) vagy az .OGG szabványt. Az MP3tunes Oboe Sync nevű szoftverével a felhasználók egyszerűen tudnak számítógépükről zenét feltölteni internetes tárolójukba. A letöltésekre és a zenehallgatásra nincsenek forgalmi korlátok.

 

A két hónapos ingyenes próbaidőszak után az MP3tunes Music Locker tároló 39,95 USD éves előfizetési díj ellenében használható, amibe korlátlan tárhely, korlátlan adatátvitel és korlátlan számú eszközzel való hozzáférés is beletartozik. A SqueezeNetwork és az MP3tunes Music Lockers együttműködése 2007. április 25-én indul.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.