Hirdetés

Logitech Pop: okosgomb egy okosotthonba



|

A Pop gyakorlatilag egy programozható gomb, ami képes vezérelni az okosotthont.

Hirdetés

Az okosotthonok könnyen válhatnak bonyolulttá, a túl sok kapcsoló, app és parancs van, hogy csak a tulajdonos számára egyértelmű, a gyerekek, vendégek azonban még a villanyt is nehezen kapcsolják fel, főleg egy új app letöltése és megtanulása nélkül. 

Hirdetés

A Logitech igyekszik segíteni a kialakult problémán, ezért előállt a Pop nevű eszközzel. Ez gyakorlatilag egy programozható gomb, az okosotthon irányítására. 

A hasonló megoldásokkal ellentétben a Logitech Pop több különböző eszközt is tud irányítani - például hangszórókat, lámpákat, zárakat és redőnyöket. Az egy és a dupla lenyomás mellett a hosszú lenyomás is programozható egy appon keresztül. 

A Pop képes kombinálni is a parancsokat, vagyis adott esetben egy gombnyomásra lekapcsolja a lámpákat és lehúzza a redőnyöket. Az eszköz magában vagy egy Logitech Harmony távirányítóval is működik. 

99 dollárért egy bázisállomás és két Pop kapcsoló jár, további 39 dollárért újabb kapcsolót adnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.