Hirdetés

Színes, retró egerekkel indítja a nyarat a Logitech



|

A Logitech új egere szakít a szokásos fekete-fehér megvalósítással, a gyártó most éppen az őrült formák és színek felé nyit.

Hirdetés

A Logitech most egész komolytalanra vette a figurát, a Party Collection egerek felső borítását a legkülönbözőbb alakzatokkal díszítették. Már a sajtóképeken is látszik, hogy a szőrös gorillakézben épp olyan jól áll az egér, mint egy asztronauta kesztyűje alatt. A poénos, 80-as éveket idéző Logitech M238 Party Collection számtalan vicces borítást kínál, valószínűleg leginkább a női szíveket fogja megdobogtatni. A gyártó elmondása szerint az unalmas munkaórákat szeretné felszámolni ezzel a különleges szériával, és némi humort akar csempészni az egyébként elég komor kinézetű perifériák világába.

Hirdetés

Az apró, vezeték nélküli egér több mint 12 hónapos üzemidőt kínál, használatához csupán egy nano USB vevőt kell a gépünk USB portjába dugni. A főként noteszgépek mellé ajánlható rágcsáló 10 méterről is tökéletes működik, összesen két gombot és egy 2D-s görgetőkereket kapott.

Felhasználást tekintve az optikai szenzorral szerelt M238 főként multimédiás feladatokra, böngészésre ajánlható. Komolyabb játékhoz kicsi az egér és az 1000 dpi érzékenység sem egetrengető. A meghajtóprogramok természetesen nem csak Windows alatt, de Mac és Linux rendszerekkel is működnek. A 2016 Party Collection várhatóan most júniustól kerül a hazai boltokba, ára 8000 forint körül várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.