Hirdetés

Logitech sztereó útitárs



|

A Logitech új, hordozható hangszórót dobott a piacra MP3-lejátszókhoz

Hirdetés

Bármilyen MP3 lejátszóval használható, amely rendelkezik szabványos jack dugóval.

A vonzó megjelenésű, hengeres formájú mm32 a Logitech hordozható MP3-hangszórók egyre népesebb családjának középmezőnyéhez tartozik. Az mm32 hangszórókhoz egy méretre állítható bölcső is tartozik, ami a legtöbb zenelejátszóhoz könnyen idomul. A bölcső használatakor egyidejűleg tudunk zenét hallgatni és lejátszónk akkumulátorait tölteni.

A fehér színű, egy részes rendszer különösen kompakt: mindössze 6 centiméter magas, 6 centiméter széles és 28,5 centiméter hosszú. A kényelmes hordtáskában a készüléket könnyen magunkkal vihetjük bárhová, miközben a –- látványnak sem utolsó -– fémrácsok megvédik a hangszórókat az utazás ártalmaitól. Az oldalanként kettő, összesen négy darab neodímium mágneses hangsugárzó kicsiny méretéhez képest meglepően jó hangzást biztosít.

Logitech mm32

"Az mm32 hangszórók jó szolgálatot tesznek egy üzleti utazás, egy piknik, egy családi nyaralás, vagy akár a teraszon való ücsörgés közben is", mondta Jef Holove, a Logitech szórakoztató és kommunikációs üzletágának marketing-igazgatója. "Ez a termék tökéletes egyensúlyban van a megfizethetőség és a hordozhatóság között. A kicsi hangszórókkal egyszerűbb a zenehallgatás: végre levehetjük fejhallgatónkat és másokkal is megoszthatjuk kedvenc zeneszámaink hangulatát."

A Logitech mm32 hordozható hangszórókészlet négy darab ceruzaelemmel akár 10 órán át is működik. Európában májustól kezdve lesz kapható. Javasolt fogyasztói ára itthon 19 900 Ft.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.