Hirdetés

Logitech V550: 18 hónap egy feltöltéssel



|

A Logitech Clip-and-Go-rendszerű mini egere a laptop oldalára rögzíthető.

Hirdetés

 

A Logitech bemutatta legújabb termékét, a V550 Nano névre keresztelt vezeték nélküli optikai egeret. Az eszköz valóban apró, hiszen mindössze 9,9 x 5,8 x 3,4 centiméter méretű. Különlegessége azonban nem ebben rejlik.

 

A V550 Nano egyik érdekessége, hogy két darab AA típusú akkumulátorral, egyetlen feltöltéssel 18 hónapon keresztül használható. A 2,4 GHz-es USB-jelfogadóval ellátott egérhez tartozik egy úgynevezett Clip-and-Go dokkoló, amely a laptopra képes rögzíteni az egeret.

 

A Logitech szupergyors scrollrendszerével ellátott egere még ebben a hónapban piacra kerül Európában, várhatóan 10 000 forintos áron. 

 

logitec-nano-clip-and-go.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.