Hirdetés

Logitech védőtokok kézikonzolokhoz



|

Masszív tokkal védhetjük kedvenc Nintendo vagy Sony hordozható konzolunkat.

Hirdetés

Kézikonzol vásárlása esetén sokan a frissen megszerzett játékgép okozta sokkhatás alá kerülnek, és kizárólag a rövidtávú szórakoztatás minél hamarabb történő megkezdésén agyalnak. Ám arra már nem jut agykapacitás, hogy vajon miként kéne óvni az esetleges sérülésektől a kis masinát, mely otthon, utcán, buszon, stb. helyeken is mindvégig velünk lesz. Egy óvatlan mozdulat bármikor végzetes esést eredményezhet, ekkor pedig már késő bánat bármit is tenni, kizárólag imádkozni érdemes az eszköz életéért.

 

No, pont a kissé ügyetlen és hebehurgya felhasználók számára jöhet jól a Logitech két friss kiegészítője, melyekkel óvhatjuk, védhetjük PSP vagy DS Lite konzolunkat anélkül, hogy a játékélmény csorbulna is valamelyest. Sőt, a DS Lite esetén elég egyszer tokba bújtatni a konzolt, a játékos kialakításnak köszönhetően az összes gomb és csatlakozó elérhető marad. A tok rekeszeiben 4 darab játék fér el összesen, az egyhangú külső pedig a mellékelt sablonok segítségével alakítható egyedivé.

 

 

logitech_playgear_ds.png

 

A Slim PSP-khez illő tok esetében már nem említhető ekkora fokú funkcionalitás, viszont játékok helyett egy pótakksinak van hely a tok erre kialakított részében. A sablonok itt is jelen vannak, határt egyedül a felhasználói kreativitás szabhat.

 

 

logitech_playgear_psp.png

 

A Logitech PlayGear Pocket Lite és PlayGear Pocket Slim védőtok megjelenése az Egyesült Államokban és Európában is augusztusra várható, fogyasztói áruk egyelőre nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.