Hirdetés

Logitech Z906: új THX minősítésű 5.1-es hangrendszer



|

A Logitech Z-5500 utódja 5.1 csatornás hangzást kínál a filmekhez, a játékokhoz vagy zenéhez

Hirdetés

A most bemutatott Logitech Z906 térhatású hangszórórendszert filmekhez, játékokhoz és zenehallgatáshoz egyaránt ajánlja a Logitech. A THX-minősítéssel rendelkező Logitech Surround Sound Speakers Z906 összesen 500 watt (RMS) teljesítményű.

 

Mark Schneider, a Logitech audio-üzletágának alelnök-vezérigazgatója a sikeres elődmodell, a Logitech Z-5500 Digital 5.1 méltó utódjaként értékelte új terméküket. A készülék erősségei közé tartozik a Dolby és DTS dekóder, a kijelző és a számos bemenet.

 

A Dolby Digital vagy DTS kódolású hangsávoknál a beépített 5.1 csatornás digitális dekóder gondoskodik a részlet gazdag térhangzásról, hogy valósághűen hallhassuk a tömeg morajlását vagy a hátulról közeledők lépteit. Ha valaki szereti a földet rengető basszusokat, annak az oldalra sugárzó mélynyomó 165 wattal biztosítja ezt az élményt. A Logitech Z906 térhatású hangszórórendszere a kétcsatornás sztereó jelet is térhatású hangzássá tudja alakítani.

 

Egyidejűleg akár hat különböző készüléket is rá lehet csatlakoztatni, kijelzővel is felszerelték így egymásra építhető kialakításával a vezérlőfelület jól mutat a meglévő házimozi rendszerbe építve is. Vezeték nélküli távirányító jár a készülékhez.

 

A Logitech Surround Sound Speakers Z906 megjelenése az Egyesült Államokban és Európában is 2011 márciusára várható, ajánlott fogyasztói ára 349 euró lesz.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.