Hirdetés

Luxus PC-ház az Enermax-tól



|

Az Enermax LuxuRay kívül-belül fekete, elülső ventilátora 14 színmódban díszeleg.

Hirdetés

Az Enermax bemutatta legújabb PC-házát, a LuxuRay-t, amely nevéből adódóan a fokozottan igényes felhasználókat igyekszik kielégíteni. A midi torony kívül-belül fekete, az eleje fényes fekete, továbbá került előre egy 120 milliméteres Vegan ventilátor, amely kék, piros és zöld LED-jeivel 14 különféle színjátékot képes produkálni.

 

A 470 x 200 x 445 milliméteres ház öt darab 5,25 hüvelykes bővítőhelyet tartalmaz, az előlapra USB 2.0-ás, eSATA és audio portokat vezettek ki. A meghajtók kézzel szerelhetőek, a házat pedig felkészítették a vízhűtéses rendszerre váltásra is.

 

A LuxuRay hátul egy további 120 milliméteres ventilátorral gondoskodik a hűvös belsőről. A ház már a jövő hónapban kapható lesz, várható ára 70 euró.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.