Hirdetés

Mac mini méretű Dell asztali gép



|

Apró gép a Föld Napja jegyében.

Hirdetés

Maga Michael Dell mutatta be cége legkisebb és jelenleg legkörnyezetbarátabb, otthoni felhasználóknak szánt PC-jét a Föld Napja alkalmából.

 

A kis alapterületű gép 81 százalékkal kisebb és 70 százalékkal fogyaszt kevesebbet, mint egy hagyományos kialakítású számítógép. Sajnos a Dell nem közölt sem az árról, sem a belső specifikációkról részleteket. Még a nevét sem tudni, minden kiderül majd az év második felében, közeledve a piacra dobás pillanatához.

 

dell_ultra_small_desktop_s_1.jpg

A mai divatos trendnek megfelelően a Dell PC újrafeldolgozott papírból készült csomagolást kap. Nyilvánvalóan az Apple Mac mini és az Everex's MyMiniPC ellenlábasának szánják, olyan mini-asztali gépnek, ami sok helyet takarít meg a felhasználójának.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.