Hirdetés

MacBook helyett is jó a HP EliteBook Folio



|

Ez a legjobb dolog, ha valaki Windowsra tervezett MacBookról álmodott.

Hirdetés

A HP bemutatta az EliteBook Folio laptopját, amely egyértelműen az Apple MacBookok formavilágából merített. Ez pedig nagyon jó dolog, ugyanis ha valaki Windowsra tervezett MacBookra vágyott, most nagyon jó alternatívát kapott. 

Hirdetés

Az EliteBook Folio ventilátorok nélkül működik, benne pedig az Intel Core M3, M5 és M7 Skylake processzorai tudnak dogozni. Ezt 8 GB RAM, két USB-C port és 1080p-s vagy 4K-s kijelző egészítik ki. 

A felszereltségi listát erősíti a két mikrofon, a zajszűrő szoftver, a Bang & Olufsen négy hangszórója, az ujjlenyomat-olvasó (ez utóbbi opcionális, más extrákkal is kiegészíthető). 

Annak ellenére, hogy milyen lapos a laptop, még ütésálló is. 

Az EliteBook Folio márciustól lesz elérhető, 1000 dolláros áron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.