Hirdetés

Macskavizelet illatú laptopok a Delltől



|

A tőzsdéről ma kivonuló vállalat szerencsére ingyen orvosolja a problémát.

Hirdetés

A mai nap során két érdekes hír is érkezett a Dell háza tájáról, amelyek közül a fontosabbik feltétlenül az, hogy a szerdai kereskedés végeztével a vállalat kivonul a tőzsdéről. Az elmúlt körülbelül fél év a gyártó alapítója és részvényesei közti harcról szólt: utóbbiak jelentős része a folyamatosan csökkenő bevételek miatt el kívánta távolítani Michael Dellt a vezérigazgatói posztról, a puccs koordinátora Carl Icahn milliárdos befektető volt.

Hirdetés


Dellnek végül sikerült elég pénzügyi támogatást szereznie a cég tőzsdéről való kiviteléhez, a manőver összesen 24 milliárd dollárjukba került az új befektetőknek, a Microsoft 2 milliárd dollárral támogatta az ügyet. A jelenlegi befektetők értékpapíronként 13,88 dollárt kapnak, ezen hír írásának pillanatában a részvények tőzsdei értéke 13,86 dollár volt.


Kevésbé fontos, de feltétlenül humorosabb hírek alapján a Dell vállalta a macskavizelet illatú Latitude 6430u üzleti laptopjaiban a kellemetlenül bűzölgő billentyűzet és csuklótámasz ingyenes cseréjét. A tisztázatlan mennyiségű vásárlót érintő, mostanra megoldott gyártási probléma hátterét nem részletezte a vállalat, ám a hivatalos tájékoztatás szerint az érintett noteszgépek nem „biológia szennyeződés” miatt szaglottak.


(Forrás Neowin, ZDNet | Fotó: Melinda Seckington / Flickr)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.