Hirdetés

Mad Catz féle Gears of War 3 fejhallgató



|

Az igazán nyugodt, környezetet kizáró számítógép használathoz jó fejhallgató kell.

Hirdetés

A Mad Catz nevű csapat a szeptemberben érkező, de már előrendelhető Gears of War 3-hoz készítette el a képen látható audio perifériát. Három variációban rendelhetjük a szettet, legolcsóbb a katonai eszközökre emlékeztető kommunikátor, melynek ára 29.99 dollár, és hangerőszabályzót is tartalmaz.

A Performance Stereo Gaming Headset névre keresztelt, és 1 cent híján 100 dollárba kerülő fejhallgató Dolby 7.1-et tud, eltávolítható mikrofonnal, analóg A/V HDMI adapterrel és zajszűrő, párnázott résszel a fülnek, és plusz lehetőségként a Selective Voice Monitoringnak (SVM), mely lehetővé teszi, hogy a használó a saját hangját is hallja a fülhallgatóban.

 

 

A legdrágábban kapható verzióban, melynek 179.99 dollár az ára, az alapnak számító 7.1 mellett pulzáló LED világítást, független játék-és hangerő szabályzást, az imént említett SVM, digitális optikai bemenetet, és masszívabb pántot is kapunk, a Dolby Digital EX/Dolby Pro Logic IIX/Dolby Headphone dekódolás mellé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.