Hirdetés

Magicolor Akadémia – szabad verseny



|

Beszámoló a Konica Minolta workshopról

Hirdetés

A Magicolor Akadémiának a budapesti Danubius Health Spa Resort Margitsziget adott otthont. A konferenciát Papp Zoltán, a Konica Minolta Kft. ügyvezető igazgatója nyitotta meg, majd Michal Sommer a Konica Minolta közép-kelet Európai Régió nyomtatóági vezetője tartott rövid előadást a régió eredményeiről, az EU központ összevonásáról, és a célokról. Kocsó Tamás az Europapír képviseletében beszélt a Konica Minolta papírokról és a különleges médiákról. Őt követte Enzsöl Gábor termékspecialista, aki részletesen beszámolt a Konica Minolta legújabb termékeiről és a várható fejlesztésekről.

 

 

mcacademia1.jpg

 


A hagyományokhoz híven, - ahogy tavasszal is történt - egy workshop jellegű foglalkoztatás keretében a résztvevők lehetőséget kaptak az összes kiállított termék kipróbálására és azok értékelésére. Az aktívan közreműködő hallgatóság összesen 20 nyomtatót próbálhatott ki, köztük olyan márkanevek is szerepeltek, mint például az OKI, Xerox, HP, Epson, Lexmark és a Samsung. A rendezvény célja volt, hogy a résztvevők megismerjék a Konica Minolta lézernyomtatókat más készülékekhez viszonyítva is. (Természetesen szó sem volt arról, hogy a Konica Minolta valamiféle győzelmet szeretett volna kivívni a felállított mezőny manipulálásával, egyszerűen összevethetővé tette a versenytárs termékeket.)

 

 

mcacademia2.jpg

 


Mindenki saját maga nézhette meg a berendezések nyomtatási képét, sebességét, a kellékek cseréjét, vagy éppen webes beállíthatóságát. Nagy érdeklődés mutatkozott a Konica Minolta Magicolor 5570 és 7450-es színes lézernyomtatói iránt, mellyel 1200 mm-es reklámcsíkokat nyomtathattak a tesztelők. Különböző médiákat és kreatív papírokat (normál, színes, vastag papír, CD-címke, fólia, névjegykártya stb.) is teszt alá vethettek a résztvevők.

 

 

mcacademia3.jpg

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.