Hirdetés

Mágneses tollal frissíthet a Surface Pro 5



|

A mágneses dokkoló állítólag tölteni is tudja majd a Surface Pent.

Hirdetés

A Microsoft Surface Pro 4 nagy fejlődés volt az elődhöz képest, és azóta is sorra jelentik be az olyan hibrideket a gyártók, amelyek ezt igyekeznek lemásolni. Ennek ellenére persze van hová fejlődni. 

Hirdetés

A hírek szerint a Microsoft egy új szabadalmat védett le, amellyel a Surface Pent tenné okosabbá

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a Surface Pen dokkolót és saját akkumulátort kap. A jelenlegi verzió AAAA-s akkukkal működik, ami nem rossz megoldás, elvégre több hónapig vagy akár egy évig is bírja így a toll. 

A Microsoft mindenesetre tölthető akkumulátort fontolgat a Surface Penhez. Ezt elvileg egy dokkoló tudná tölteni, ami használaton kívüli rögzítésre is alkalmas, és mágneses elven működik. 

A redmondiak korábban azt mondták, hogy a toll biztos nem megy majd a táblagépbe, az ugyanis eleve laposabb a Surface Pennél. A dokk ezért vélhetően valamilyen külső kiegészítő lenne, vagy valahogyan kívül lenne elhelyezve. 

Megnyugtató, hogy a Microsoft a tollat tekintve is előre gondolkozik. Az Apple részéről sokak szerint hatalmas hiba volt, hogy a Pencilt a végét lehúzva, az iPad Pro Lightning portjába dugva, kiállva kell tölteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.