Hirdetés

Magyar kábelkötegelő spirálok



|

Számítógépünk kábeleinek rendezésére kiváló megoldás lehet a kötegelő spirál.

Hirdetés

Ez a fajta megoldás nem számít újdonságnak, most azonban elérhetővé válik egy széles színpalettával rendelkező Magyar termékvonal. A forgalomba kerülő színek és egyéb jellemzők kitárgyalása előtt azonban nézzük meg mire is való pontosan a spirál. A termék segítségével egyszerűen és garanciavesztés nélkül kötegelhetjük számítógépünk (tápegységünk) szerteágazó kábeleit, ezzel javítva házunk belső légáramlását és kinézetét. Ez utóbbi nem csak a sokkal igényesebb kábelrendezésnek köszönhető, ugyanis a spirálok UV fény hatására élénken világítani kezdenek, ami kifejezetten jól mutathat egy plexi oldallapos gépben. Azok számára, akik kevésbé preferálják a színkavalkádot, elérhető a szimpla fekete, nem UV reagens anyagból készült változat is. A spirálok viszonylag rugalmas anyagból készültek, ezért 2-3 szorosukra is megnyújthatóak eredeti hosszukhoz képest.

 

spiral01.jpg
 

 

A termék felszerelése nem igényel szaktudást vagy bármilyen szerszámot, ezért ideális lehet azoknak, akik nem akarnak bajlódni a kábelharisnyák felszerelésével, amihez szerszám és sok odafigyelés szükséges, valamint a táp garancia vesztése is előfordulhat.

 

A hír folytatásához  kattintson ide!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.