Hirdetés

Magyarországon is tarolt idén a Samsung



|

A legnépszerűbb tablet 2013-ban a Samsung Galaxy Tab 2 7.0 volt hazánkban.

Hirdetés

A Samsung karácsony előtt összesített értékesítési adatai és a GfK statisztikái szerint idén Magyarországon is remekelt a dél-koreai gyártó, azonban - furcsa módon - nem csak az okostelefonok és a tabletek piacán, hanem a fényképezők kategóriájában is. 

Hirdetés

Ami az okostelefonokat illeti, a Samsungtól leginkább a nagyobb modelleket kerestük, mint például a Galaxy S Advance-t és a Galaxy S3-at. A rekordot októberben érte el a vállalat, ekkor már ugyanis a magyar piacon minden második eladott okostelefon Samsung márkájú volt. 

A tabletek közül még mindig a 7 hüvelykes, olcsóbb modellek a kelendőek, de az eddigitől ötször nagyobb számban viszünk ilyeneket haza. A legnépszerűbb Samsung tábla a Galaxy Tab 2.0 7 hüvelykes, Wi-Fi-s változata, a P3110 volt, 11,7 százalékos részesedéssel a kategóriában. Várhatóan az ilyen gépek eladásai tovább szárnyalnak jövőre is, ugyanis Magyarországon az eNet adatai alapján még mindig csak az internetezők 15 százalékának van táblagépe. 

Bár a fényképezőgépek piaca általánosságban stagnált 2013-ban, a Samsung az érdeklődők figyelmét nagyobb sikerrel hódította el, mint a riválisai. Ezúttal megtöbbszörözött eladásokról adtak hírt, ami leginkább az okoskameráknak és a SMART funkciónak volt köszönhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.