Hirdetés

Majdnem laptop a Toshiba olcsó táblagépe



|

Windows 10 fut az újdonságon, ami inkább táblagép, mint laptop.

Hirdetés

Egyre több olyan eszköz tűnik fel a piacon, amely valamilyen szinten, de a Microsoft Surface hibrid táblagépét akarja lemásolni. Van ilyen a Dellnek és a Lenovónak, és sokak szerint az iPad Pro is az. 

Hirdetés

Ha valakinek nem fér bele egyik sem a keretbe, akkor a megoldást könnyen lehet, hogy a Toshiba szállítja. 

A Satellite Click 10 egy olyan olcsó modell, amelyet Windows 10-zel szereltek. Könnyű, lecsatolható billentyűzete van, maga a táblagép rész pedig csupán 9 milliméter vastag. 

A 10 hüvelykes készülék 1900 x 1200-as kijelzőt kapott, 8 és 2 megapixeles kamerákkal, 32 vagy 64 GB tárhellyel. Van micro-SD-férőhely, micro-HDMI és Dolby Digital Plus sztereó hangszórók.

Sajnos a jó hírek eddig tartottak, ugyanis belül Intel Atom x5-ös processzor és 2 GB RAM található, ami a Windows 10-zel egyszerre inkább táblagépet jelent, mint laptopot. Igaz, mindezért cserébe csak 349 dollárt kérnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.