Hirdetés

Majdnem mindenhonnan lop az Ouye játékkonzol



|

Majdnem Ouya, kicsit PlayStation 4, Xbox One-os gamepaddel.

Hirdetés

Kínában bármit szemérmetlenül lemásolnak, azonban a jelenleg közösségi finanszírozással megvalósítani kívánt Ouye játékkonzol kirívó példája a legkülönfélébb szellemi tulajdonok abszolút szükségtelen lopásának. A nevét az Ouya "inspirálta", kinézetre egyértelműen Sony PlayStation 4-ről van szó, míg a játékvezérlője az Xbox One-éhoz hasonlít kísértetiesen.

Hirdetés


Technikailag az Ouye egyébként az Ouyához van a legközelebb, mikrokonzolról van szó. A tervezők szerint nyolcmagos processzorú Allwinner A80 lapkakészlet lesz benne, méghozzá 2 GB memóriával és 16 GB bővíthető háttértárral megfejelve. Szeretnének rá USB 2.0, USB 3.0, HDMI és RJ-45 kapukat, az operációs rendszere az Android 4.4.2 lehet.


Az elkövetkező 30 napban a készítők 100 ezer jüant szeretnének összekalapozni a megvalósítására, nagyjából 4,4 millió forintról van szó. A konzol gamepaddel együtt átszámolva olyan 20 ezer forintos áron kerülhet piacra, ha sikerül kivitelezni.


(Forrás: Geek.com)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.