Hirdetés

Május 15-én érkezhetnek az AMD Trinity APU-k



|

Az ígéretek szerint a grafikus teljesítmény 56 százalékkal nő az előző generációhoz képest.

Hirdetés

Az AMD már hosszabb ideje dicséri a legújabb APU egységeit, most pedig végre úgy tűnik, az is kiderült, hogy mikor kerülnek a piacra. A SWEClockers információi szerint május 15-én jelenik meg a Trinity széria, a Llano utódja.

 

Korábban már az is kiderült, hogy az elődhöz képest a Trinity APU-k 29 százalékkal lesznek majd gyorsabbak, azonban a grafikus teljesítmény terén még többet, 56 százalékos előrelépést mutatnak.

 

A Trinity APU-k a Piledriver kódnevű processzormagokra építenek, amiket Radeon HD 6000-es grafikus vezérlővel, AVX-, AES-NI-, SSE4.2- és DirectX 11.1-támogatással egészítenek ki. A jelenlegi hírek szerint az új APU-k mobil változataira tovább kell majd várni, azok valamikor júniusban mutatkozhatnak be.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.