Hirdetés

Már a héten bemutatkozik a GeForce GTX 1080 és GTX 1070



|

Május 6-án rántja le a leplet a Pascal architektúrás kártyákról az NVIDIA.

Hirdetés

Eddig leghamarabb június elejére vártuk az NVIDIA videokártyáit, azonban a vállalat egy kis meglepetést okozva a vártnál hamarabb mutatja be ezeket.

Hirdetés

Az NVIDIA következőgenerációs Pascal architektúrájára építő grafikus vezérlők a jelek szerint már a héten megmutatják magukat.

A GeForce GTX 1080 és a GeForce GTX 1070 május 6-án kerülhetnek elő, erről olyan források árulkodtak, akik meghívót kaptak egy austini eseményre.

Ha piacra ekkor még nem is kerül a két videokártya, papíron mindenképp bemutatkoznak. Természetesen ebben az esetben ki kell várni a június elejét, a partnergyártók kártyái és az első tesztek csak ekkor kerülhetnek elő.

Érdekesség, hogy a Battlefield 5 bemutatóját is hasonló időpontra tervezik - sokan már valamilyen nagy meglepetésről pletykálnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.