Hirdetés

Már a tesztelőknél a GeForce GTX 1060



|

Állítólag csak a drágábbik modell használható SLI-ben.

Hirdetés

Mostanra szinte biztosra vehető, hogy a múlt heti pletykáknak megfelelő július 7-én bemutatkozik az NVIDIA GeForce GTX 1060. A lengyel PurePC szerkesztője megerősítette, hogy elkezdtek már szállingózni a tesztelőkhöz a referencia modellek, azaz röviddel a csütörtöki bejelentés után azonnal elérhetővé válhatnak az első független mérések. A termék konkrét piacra kerülése július 13-án lehet esedékes.


Hirdetés


Ezen felül a VideoCardz értesülési szerint valóban kétféle modell létezik a GTX 1060-ból: az egyiken 3 GB, míg a másikon 6 gigabájt GDDR5 videomemória található, mindkettő esetében 192 bites lehet a memóriasín. A kétkártyás SLI üzemmód használatára elvileg csak a drágábbik modellel nyílik majd lehetőség, ezzel állítólag a saját kínálatán belüli rivalizálást kívánja megakadályozni az NVIDIA, nem szeretne konkurenciát állítani a drágábbik GTX 1070 / GTX 1080 kártyáinak.



Memóriától függően a GTX 1060 modellek ajánlott fogyasztói ára olyan 250-300 dollár környékén lehet majd. A közvetlen riválisnak tekinthető Radeon RX 480-hoz hasonlóan egy darab hattűs külső tápcsatlakozó kerülhetett a 120W TDP-jű kártyák referencia áramköri lapjára.


(Forrás: WCCFTech, VideoCardz)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.