Hirdetés

Már alig maradt az új Surface-ből



|

Legalábbis ezt mondja a Microsoft, de lehet, hogy csak több fejlesztőt akarnak.

Hirdetés

A Surface 2 és a Surface Pro 2 még nem is váltak igazán népszerűvé, a Microsoft mégis azt állítja, hogy gyakorlatilag elfogytak az új tabletjei. Mindez persze nem mond sokat, azt ugyanis homály fedi, hogy vajon pontosan milyen készletekkel rendelkeztek, és, hogy a gyakorlatilag elfogyott mit is jelent a valóságban. 

Hirdetés

A múltat nézve nehéz elhinni ezt a nagy kapkodást az új táblagépek iránt, elvégre ezidáig csak 853 millió dolláros árbevételt hoztak a Surface-ek, az RT-s verzió pedig annyira nem kell senkinek, hogy árkedvezményekkel próbálnak túladni rajtuk. 

Miközben a Windows RT-től menekülő gyártók sora nemrég már a Dell-lel is bővült, a Microsoft kitart a lecsupaszított Windows mellett, amit fontos stratégiai elemnek tartanak. Sikert mindenesetre nem nagyon hoz, így bizonyítania leginkább a Surface Pro 2-nek kell majd, amin már normál Windows 8 lesz. Sokak szerint úgy tűnik, az iPadnek egy ideig még nem kell félnie a Microsofttól. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.