Hirdetés

Már az iOS-t és a YouTube-ot is támogatja a Google Glass



|

Rengeteg várt funkció került a Glass XE12-es frissítésébe.

Hirdetés

A Google most kedden adta ki az e havi frissítését a Glass okosszemüvegéhez. Az XE12-be sok olyan funkciót beletettek, amit a készülék tesztelői külön kértek - még olyanok is visszakerültek, amiért már hónapok óta kampányoltak az első tulajdonosok. 

Hirdetés

A frissítés teljes támogatást adott a Hangouts-beszélgetésekhez, illetve ezen keresztül már fotókat is meg lehet osztani. Korábban a képmegosztás csak a közösségi oldalakon át volt lehetséges. Szintén remek hír, hogy az okosszemüveggel felvett videókat már rögtön feltölthetjük és közzétehetjük a YouTube-on. 

Lett még zárolt képernyő, illetve a Wink funkció is visszakerült a rendszerbe. A Wink tulajdonképpen annyit tesz, hogy a Glass viselői egyetlen kacsintással készíthetnek fotókat. 

Az újítások közé sorolandó még a mérföldkőnek számító támogatás az iOS rendszerhez. A héten az App Store-ból már letölthető lesz az iOS MyGlass, amivel akár az iPhone-on keresztüli navigáció is megoldható. Sajnos SMS-t és iMessage-t továbbra sem lehet küldeni az okosszemüvegen keresztül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.