Hirdetés

Már gyűjtenek a windowsos zsebkonzolra



|

Elindult az 5,5 hüvelykes GPD Win közösségi finanszírozási kampánya.

Hirdetés

A várakozásoknak megfelelően a GPD elindította a közösségi finanszírozási kampányát a legújabb kézi gamer kütyüjének. Ezúttal nem egy androidos tábláról van szó, hanem egy apró windowsos PC-ről. 

Hirdetés

A GPD Win tulajdonképpen egy miniatűr, 5,5 hüvelykes kijelzővel szerelt laptop. Intel Atom Cherry Trail processzor van benne, dedikált játékgombokkal és vezérlőeszközökkel, és persze billentyűzettel. 

Az Atom x5-Z8500-as processzort 4 GB LPDDR3 1600-as RAM és 64 GB tárhely egészíti ki, ez utóbbi egy 128 GB-os microSD-vel is bővíthető. 

A windowsos zsebkonzolnak szánt gép a régebbi PC-s játékokkal és a Windows Áruház játékaival elméletben gond nélkül boldogul. Emellett az otthoni PC-ről való streamelésre is ideális megoldás, esetleg emulátorokhoz. 

A 6000 mAh-s akku 6-8 órás üzemidőt biztosít, attól függően, hogy mennyire erőforrás-igényes egy játék. A Windows 10-es gép kijelzőjén Gorilla Glass 3 van. 

Ha sikeres a kampány, akkor októberben jelenik meg, 499 dollárért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.