Hirdetés

Már készül a Wii utódja



|

De nem a közeljövőben jelenik meg a Nintendo új konzolja.

Hirdetés

 

wii.jpg
A Nintendo Wii a konzolpiac legnépszerűbb szereplője - azonban ahhoz, hogy a gyártó ugyanilyen sikeres maradjon, a háttérben fejlesztenie kell: mint kiderült, már készül is a Wii utódja.

 

A nem túl megdöbbentő hírt a Forbes magazin közölte, amelynek Satoru Iwata, a Nintendo elnöke elmondta, hogy a gyártó mindig készül a következő hardverre. Ennek ellenére a közeljövőben nem várható, hogy napvilágot lát az új konzol.

 

Egyelőre a Wiiből is hiány van a legtöbb boltban, így a Nintendonak nem kell sietnie; azonban azt még a vállalat elnöke is elismerte, hogy nehéz lesz túlszárnyalni az elvárásokat a Wii sikerének fényében. Valójában egy HD-támogatás sokat lendíthetene a cég "szekerén".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.